Voor iedere ouder

Het managen van je tijd levert je veel tijd op
Iedere ouder zal het herkennen:  je staat ‘s ochtends op en voordat je de kinderen op school hebt, heb je er al bijna een dagtaak op zitten. Je rijdt naar je werk en maakt ondertussen allerlei lijstjes in je hoofd: boodschappen, telefoontjes, een kaartje sturen, cadeautjes kopen, sporten, de was, afspraak met de kapper, medicijnen ophalen bij de apotheek. Wat moet je veel in weinig tijd. Als je voelt dat je veel moet in weinig tijd, dan kan het helpen om je tijd beter te leren managen.

Praktische workshop
Tijd managen is iets wat niet iedereen van nature kan. Daarom bied ik de workshop ‘Timemanagement voor ouders’ aan. In deze praktische workshop gaan we kijken naar jouw leven als ouder en wat je kunt doen om meer tijd over te houden. We gaan aan de slag met:

  • mindset
  • keuzes maken
  • grenzen aangeven
  • verantwoordelijkheid
  • samenwerken
  • schuldgevoel
  • aandacht en energie

Maak tijd voor jezelf
Doe mee en krijg meer balans in je leven. Leer hoe je grip krijgt op je tijd en zelfs tijd kunt overhouden voor jezelf. Voor de kosten hoef je het niet te laten. De workshop kost slechts €17,50.

Wat timemanagement kan betekenen voor jouw gezin:

Inzicht en Overzicht

Rust in huis

Betere communicatie in je gezin

Praktische tips voor jouw situatie

Meer tijd voor jezelf

Ontdek wat voor werkt voor jou!

Coach Madelon over timemanagement

wees je bewust van de tijd

‘Als moeder weet ik dat goed plannen ervoor zorgt dat alles soepeler verloopt in het gezin. We zijn ons niet altijd bewust van de tijd. Door de drukte van alledag gaan we maar door. Ik weet er alles van. In de zomer van 2017 zat ik tegen overspannenheid aan, doordat ik te lang was doorgegaan en mijn tijd niet goed had weten te managen. Ik wilde weten hoe ik dit beter kon doen. En communicatie bleek hierin belangrijk. Het leverde mij ontspanning in een druk leven op. En dat gun ik andere ouders ook!’

Gun jezelf de tijd en geef je nu op voor de workshop

Agenda: